Rijbewijs kwijt door rijden onder invloed

0

In de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 05.30 uur, moest een 27-jarige man uit Haarlem zijn rijbewijs inleveren omdat hij bij controle te veel alcohol bleek te hebben gedronken.

Hij blies 845 ug/l. Dat is bijna vier maal de maximum toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal. Zijn rijbewijs werd ingenomen.

De man bleek in 2015 al eerder te zijn gepakt voor het rijden onder invloed. Hij blies toen 660 ug/l (drie maal het toegestane maximum).

> Schaap Tools & Parts: De elektrisch gereedschap speciaalzaak van Haarlem

Al ruim 20 jaar is Schaap Tools & Parts aan de Reitzstraat in Haarlem de elektrisch gereedschap speciaalzaak voor verkoop, reparatie, NEN3140 keuringen en serviceadres voor bekende A-merken.
Delen
Vorig artikelRecordaantal scholen doet mee aan Landelijke Opschoondag
Volgend artikelCrematorium Haarlem winnaar Yarden Star Award
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.