Tulpomania en live muziek voor het vergeten kind in de Kleine Houtstraat

0

Op zaterdag 25 maart is de Kleine Houtstraat omgetoverd tot bloemenstraat met o.a. twee tulpenkramen en vier bloemenmeisjes.

Deze gezellig aangeklede dames verkopen verse tulpen voor €2,50 waarbij het grootste deel van de opbrengsten naar stichting het vergeten kind gaan. Vanaf 10.00 uur zijn de bloemenmeisjes er klaar voor en vanaf 14.00 uur wordt deze dag nog meer aangekleed met live muziek onder leiding van een Ska Band.

Ondanks dat er in een groot deel van de straat werkzaamheden plaats vinden, blijft de Kleine Houtstraat toegankelijk en levendig. De ondernemers versieren de bruggetjes die zijn geplaatst voor hun winkeldeuren en de ‘’kom over de brug’’ grappen worden meerdere keren per dag gemaakt.

Zaterdag is naast een gezellige dag in de kleine houtstraat, ook een dag voor het goede doel ‘’stichting het vergeten kind’’ (Voorheen Guusje Nederhorst Foundation).

Deze mooie stichting staat voor het verbeteren van de speel- & leefomgeving, activatie van kinderen, kinderplezier buitenshuis, bewustmaking & voorlichting.