Op naar de brugklas

0

Voorlichtingsavond voor ouders

Ga op deze voorlichtingsavond samen met een onderwijsprofessional van Studiekring aan de slag. Je krijgt praktische tips, waardoor je als ouder precies weet hoe je je zoon/dochter optimaal kunt voorbereiden op de brugklas. Zo gaat hij of zij deze spannende tijd met zelfvertrouwen tegemoet.

In Haarlem zijn er twee bijeenkomsten. Op dinsdag 4 april vindt de voorlichting plaats in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32) en op donderdag 13 april in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). Beide avonden ben je welkom van 19:00 – 21:00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 5,-; niet-leden betalen € 7,50. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

De overgang van de basisschool naar de brugklas wordt door veel kinderen als indrukwekkend en spannend ervaren. Wisselende docenten en lokalen, nieuwe vakken en ook nog eens veel huiswerk! Hoe kun je als ouder er voor zorgen dat je kind niet wordt overspoeld door al deze nieuwe indrukken?

Tijdens deze workshop ga je samen met een onderwijsprofessional van Studiekring aan de slag met praktische tips. Het maken van een haalbare planning van het huiswerk komt aan bod, maar ook het inrichten van een goede werkplek.

  • Dinsdag 4 april | 19:00 – 21:00 uur | € 5,- / € 7,50 (niet-leden)
    de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem
  • Donderdag 13 april | 19:00 – 21:00 uur | € 5,- / € 7,50 (niet-leden)
    de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 in Haarlem

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

- Advertentie -