Lustrumfeest ‘Bal Masqué’ Sociëteit Vereeniging

0

Sociëteit Vereeniging nodigt ondernemers en ondernemende mensen in Haarlem en omstreken uit voor het galafeest ‘Bal Masqué’ op 13 mei.

Tijdens het Bal Masqué zorgt een 12 koppige band ‘The heat is on’ en DJ voor geweldige meeslepende dansmuziek. Loop binnen in het casino en streel je smaakpapillen bij de Champagnebar, de Cocktailbar en de Oesterbar. Kortom, dit feest wil je niet missen! Vier deze sprankelende avond met ons mee. Het einde van dit lustrumjaar van de Sociëteit Vereeniging sluiten wij graag samen af, daar wil je toch bij zijn?

Info
Datum:13 mei
Ontvangst: 20.00 uur | einde 01.00 uur
Locatie: Sociëteit Vereeniging | Zijlweg 1 te #Haarlem
Kleding: Feestelijk en/of black tie met uiteraard een masker
Voor: Leden en overige belangstellenden

Kaartverkoop: € 25,- p.p. (meerdere kaarten per persoon mogelijk)
Kaarten zijn te bestellen via de website of te verkrijgen aan de bar.

> Ook hier uw reclameboodschap plaatsen? Klik nu voor info!

Delen
Vorig artikelNachtgasten met ‘Schrijvers op de vloer’
Volgend artikelweersverwachting voor 14 en 15 april 2017
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.