Subsidie beschikbaar voor campagne parkeerreferendum

0

De gemeente stelt subsidie beschikbaar om campagne te voeren voor het referendum Moderniseren parkeren. Denk hierbij aan het organiseren van een debat of het maken van een folder.

Vanaf maandag 24 april tot en met maandag 15 mei 2017 kunnen organisaties of groepen van minimaal zes Haarlemmers een aanvraag indienen. Het referendum Moderniseren parkeren wordt gehouden op woensdag 19 juli. Tot en met die dag kan campagne worden gevoerd.

Voorwaarden subsidie
Organisaties en groepen van minimaal zes Haarlemmers kunnen voor bepaalde activiteiten subsidie aanvragen. Deze Haarlemmers moeten kiesgerechtigd zijn voor het referendum (16 jaar en ouder) en de hoofdaanvrager moet minimaal 18 jaar oud zijn. De campagne-activiteiten moeten bijdragen aan het publieke debat. Per aanvraag wordt maximaal € 5000 subsidie verleend. Politieke partijen kunnen geen subsidie aanvragen.

Meer informatie
Op de website van de gemeente Haarlem staan alle voorwaarden én de link naar het aanvraagformulier: www.haarlem.nl/referendum.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)
Vorig artikelTwaalf lintjes in Haarlem
Volgend artikelProgramma Filmschuur week 18
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.