Faalangstspreekuur

0

In deze tijd waarin veel van kinderen wordt verwacht, ligt faalangst op de loer. Dit kan schoolresultaten en -plezier sterk verminderen, leiden tot frustratie en allerlei vervelende klachten. Herken je dit bij jouw kind? Kom naar het gratis faalangstspreekuur in de Bibliotheek Haarlem Centrum.

Vanaf 2 juni kun je wekelijks elke vrijdag van 11:00 – 12:00 uur bij BOEST kindertrainingen terecht voor specifieke vragen over jouw zoon of dochter, handige tips voor thuis en informatie over een individuele faalangstreductietraining.

Diane van Berkel begeleidt kinderen met veel enthousiasme om weer blij, met motivatie én vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Ben jij 10 jaar of ouder en heb je (te)veel stress bij toetsen of presentaties? Ook jij bent natuurlijk van harte welkom. Een afspraak maken is niet nodig.

Info
Elke vrijdag vanaf 2 juni | 11:00– 12:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem

Meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl en op www.boestkindertrainingen.nl.