Neem je tablet mee naar het zomertabletcafé

0

In de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en -Oost

Neem jij je tablet mee op vakantie? Of je nu naar het buitenland gaat of in Nederland blijft, je tablet kun je overal gebruiken! Wil je voor je vertrek nog snel wat handige tips en trucs leren? Over bijvoorbeeld e-books op je tablet, wifi in het buitenland of leuke selfies maken? Tabletgebruikers kunnen in het zomertabletcafé hun ervaringen delen onder begeleiding van mediacoaches van de Bibliotheek.

Het Zomertabletcafé is vrijdag 30 juni van 10:00 – 12:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2) en vrijdag 7 juli van 13:00 – 15:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Oost (Leonard Springerlaan 5). De toegang is gratis en neem je eigen tablet mee.

Je kunt nu heel gemakkelijk e-books lenen met je Bibliotheekpas. Maar hoe werkt het precies? Hoe moet je een account aanmaken? En hoe werkt de leesapp? Deze en nog meer vragen kun je stellen tijdens het zomertabletcafé.

  • Vrijdag 30 juni | 10:00 – 12:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem
  • Vrijdag 7 juli | 13:00 – 15:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Oost, Leonard Springerlaan 5 in Haarlem

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)