Expositie Emilie Art in Huis ter Kleef

0

Find Beauty in Everything

Goed nieuws voor alle kunstliefhebbers! Emilie Houben is een kunstfotografe met een bijzonder talent om de schoonheid te vinden in het alledaagse. Veel mensen lopen voorbij aan details zoals een lichtinval, een autospoor in het zand of een oude muur. Met haar scherpe oog voor detail, haar creativiteit en haar passie is zij in staat onopgemerkte schoonheid onder de aandacht te brengen.

Verschillende kleuren, structuren en vormen, bijna alles kan haar inspireren om een beeld vast te leggen die de kijker mee op reis neemt om onopgemerkte schoonheid onder de aandacht te brengen. Haar motto luidt: “find beauty in everything”.

Emilie heeft veel internationale ervaring, die zij heeft opgedaan tijdens haar langdurige verblijf in Azië. Haar unieke kunstwerken spreekt velen tot de verbeelding. Voor haar contributie in de kunstwereld in Azië is zij veelvuldig erkend. Haar werk hangt bij internationale bedrijven, hotels, organisaties en privé collecties. Onlangs is zij genomineerd om deel te nemen aan een platform voor World Contemporary Artists in Hong Kong. Zij exposeert nu ook in Nederland. Alle kunstwerken van Emilie Houben bevatten unieke elementen en worden in beperkte oplage uitgebracht.

Op 1 en 2 juli vindt de expositie van Emilie Art Photography plaats in het monumentale pand Huis ter Kleef, Kleverlaan 9 te Haarlem. Na de zomer is Emilie Art te bewonderen in Amsterdam. En in december 2017 exposeert ze in Hong Kong.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)