Twee Haarlemmers aangehouden wegens bezit harddrugs

0

De politie in Haarlem heeft zondag aan het einde van de middag twee aanhoudingen verricht met betrekking tot het in bezit hebben van harddrugs.

Agenten waren aan het surveilleren in de binnenstad van Haarlem toen zij op de Barrevoetestraat getuigen waren van een verdachte situatie waarbij mogelijk drugs werd gedeald. Hierop besloten zij de drie mannen te controleren.

Twee van hen bleken in bezit te zijn van harddrugs. Zij zijn aangehouden. Het gaat om twee Haarlemmers in de leeftijd van 22 en 26 jaar. Ook een scooter werd in beslag genomen.

> Volgt u Haarlem updates al op Facebook? Nee? Klik dan nu hier!

Delen
Vorig artikelLaatste tickets komend seizoen Voetbalclub Haarlem Kennemerland
Volgend artikelHoutfestival 2017
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

Laat een bericht achter

Please enter your comment!
Please enter your name here