Aanhouding om harddrugs

0

De politie heeft woensdagmiddag een 18-jarige Haarlemmer in de Rozenstraat in Haarlem aangehouden op verdenking van het in het bezit hebben van harddrugs.

Een politieagent op de fiets zag de Haarlemmer rond 15.10 uur richting het Kenaupark lopen. De agent zag dat de jongeman kort contact had met een andere jongen en had het vermoeden dat er een drugsdeal tussen de twee plaatsvond. Hierop besloot de agent de jongens te controleren. De Haarlemmer had hier echter geen zin in en besloot ervandoor te gaan. Hierna ontstond een korte achtervolging en kon de man alsnog worden aangehouden.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en bij hem werden vijf wikkels met wit poeder (vermoedelijk cocaïne) aangetroffen. De drugs is voor onderzoek naar het NFI gestuurd.