Vrouw beroofd van schoudertas

0

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die donderdagavond plaatsvond op de Brouwerskade in Haarlem.

Omstreeks 23.30 uur fietste een 53-jarige Haarlemse vrouw over de Brouwerskade toen zij werd ingehaald door een bromscooter waarop twee mannen zaten. In het voorbijgaan probeerde één van de mannen de schoudertas van de vrouw weg te nemen. Omdat de vrouw de tas goed vast hield lukte dit niet. Toen zowel het slachtoffer als de daders waren gestopt werd de vrouw bedreigd met een mes. Ook werd zij geschopt. Hierdoor konden de daders de tas pakken en er vandoor gaan, via de Anslijnstraat in de richting van de Zijlweg. In de tas zaten onder andere geld, bankpasjes en een zonnebril.

Getuigen
Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie