De European Outdoor Film Tour 17/18

0

Vanaf zaterdag 7 oktober bezoekt de EUROPEAN OUTDOOR FILM TOUR twee verschillende theaters in Noord-Holland. De voorstelling, die bestaat uit zeven korte films over outdoorsport, avontuur en reizen, neemt de toeschouwer mee in de verhalen van gedreven mensen die hun outdoor-droom leven en steeds hun grenzen verleggen in extremen.

Het programma, met een speeltijd van 120 minuten, is op zaterdag 7 en vrijdag 13 oktober in Meervaart Theater in Amsterdam en maandag 16 oktober in Theater Haarlem – Philharmonie in Haarlem.

De E.O.F.T. is het grootste reizende outdoor filmfestival van Europa waarbij inspirerende adventure documentaires bezoekers meenemen in de wereld van outdoor, sport, reizen en avontuur. Sinds de oprichting in 2001 hebben de bedenkers, oprichters en organisatoren het doel om ieder jaar opnieuw de beste films op te sporen en een exclusief programma te creëren. Een compositie uit zeven films die bezoekers in deze vorm alleen op wereldwijde E.O.F.T.-evenementen kunnen beleven.

Maandag 16 oktober 2017 Haarlem,  20:00 uur Theater Haarlem – Philharmonie.

Meer informatie is te vinden op www.eoft.eu.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)