85-jarige vrouw slachtoffer babbeltruc

0

Een 85-jarige vrouw is dinsdagmiddag het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Rond 15.00 uur werd er bij haar woning aan de Jansweg in Haarlem aangebeld. Het slachtoffer deed open en er stond iemand voor de deur die zich voordeed als iemand van een thuiszorginstelling.

De vrouw werd binnen gelaten en samen met de bewoonster liep zij door de woning voor een ‘inspectie’. Vermoedelijk heeft op dat moment een andere dader de kans gezien de woning binnen te sluipen. Na het bezoek was een pinpas, geld en sieraden verdwenen.

Van de vrouw is het volgende signalement bekend:
Blond haar (opgestoken), rond de 30 jaar, 1.70 cm lang, normaal postuur en sprak accentloos Nederlands. De vrouw droeg een lichte jas, spijkerbroek en had geen tas of spullen bij zich.

Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)