Juryleden finale Shoot Your Shot #13 bekend

0

Op zondag 17 december a.s. is de finale van Shoot Your Shot #13 in de Filmschuur. Dé filmcompetitie voor jongeren uit Haarlem en omgeving. Alle deelnemers maken een eigen film met als thema: spanning.

Dit jaar kwam er een recordaantal films binnen. Uit alle inzendingen kiest de Filmschuur de 15 beste films. Deze worden getoond tijdens de spannende finale op zondag 17 december. Een jury, bestaande uit professionals uit het werkveld, kiest uiteindelijk de winnaars. Dit jaar bestaat de jury uit actrice Hanna Obbeek bekend van o.a. Achtste Groepers Huilen Niet; filmmaker Jefta Varwijk; filmkrantjournalist Hugo Emmerzael; algemeen directeur van Het Nederlands Film Festival a.i. Hein Barnhoorn; filmmaker Stijn Bouma en ambassadrice van de Filmschuur Renée van Rookhuizen.

Op zondag 17 december om 15:00 uur is de grote finale. De jury kiest de nummers 1, 2 en 3 en de aanmoedigingsprijs. Het publiek bepaalt door middel van stemkastjes wie de publieksprijs wint.

Info
Kaarten zijn voor €5,00 te koop op www.filmschuur.nl of bij de kassa van de Filmschuur. Openingstijden kassa: ma t/m vr van 11:30 uur tot 21:45 uur, za & zo 10:30 tot 21:45 uur.