Op avontuur in Haarlem met verhalenverteller Godefridus

0

Zondag 10 december

Meesterverteller Godefridus nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door de prachtige binnenstad van Haarlem. Het wordt een bijzondere tocht, vol meeslepende sagen en legenden uit de bewogen stadshistorie.

De Storytrail stadswandeling Haarlem is een verteltheatervoorstelling met de eeuwenoude straten, stegen en gevels van de binnenstad als decor. Verteller Godefridus neemt u mee door de stad én haar geschiedenis. Dat doet hij zo betoverend dat u de wereld van nu even vergeet. Anderhalf uur lang waant u zich eeuwen terug in de tijd, in het Haarlem van Malle Babbe, Kenau en de boekdrukkunst. En ook het Haarlem van Graaf Willem, die het op een haar na tot keizer schopte. Ga mee met Godefridus en geniet van een onvergetelijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 10 december 2017 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE7312 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)