Rotaract Haarlem organiseert quiz voor goede doel inloophuis

0

Rotaract Haarlem organiseert DE Club Quiz voor het: Inloophuis Kennemerland – Leven met kanker, leven na kanker

De Rotaract is een jongerenvereniging ( tussen de 18 en 35 jaar) van de Rotary. We willen graag ons steentje aan de maatschappij bijdragen door bijvoorbeeld een gezellig dagje met ouderen op pad te gaan of door leuke evenementen te organiseren waarmee we geld kunnen ophalen voor goede doelen. Bij ons staat vooral GEZELLIGHEID in een hoog vaandel. We komen 1 keer in de twee weken samen in Du Theatre. Komende zondag hebben de clubquiz voor het Inloophuis Kennemerland.

Waarom dit doel?
Kanker is helaas een veel voorkomende ziekte in ons land. Inloophuis Kennemerland is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken krijgt met de vreselijke ziekte. Kanker zet het leven op zijn kop en brengt emoties met zich mee.

Drink while you think
Rotaract Haarlem steunt dit initiatief graag met een Club Quiz! Speel de quiz met je vrienden, familie of andere dierbaren! Maak er een mooie avond van en proost op het leven, want wat we ook van dit goede doel kunnen leren is dat je de dag moet plukken!

Info
De opbrengsten van deze avond, met knalprijzen gaan geheel naar het Inloophuis Kennemerland. Wil jij een bijdrage leveren aan dit goede doel?

Kom dan naar de Club Quiz in Club Ruis op 10 december, 1900 uur aanvang en start 19.30 uur. Reserveer voor 5 euro p.p jouw plek via info@rotaracthaarlem.nl of koop je kaartje voor 7,50 p.p euro aan de deur – Smedestraat 31, 2011 RE Haarlem *Club Ruis laat alleen bezoekers van 18 jaar of ouder toe.