Overval Jumbo Haarlem

0

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de overval op de Jumbo aan de Engelenburg in Haarlem die maandagochtend vroeg plaatsvond.

Twee vermomde mannen kwamen rond 06.42 uur de supermarkt aan de Engelenburg binnen en bedreigden een personeelslid met geweld. De overvallers hadden het kennelijk op de geldautomaat gemunt. De twee overvallers gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor, het personeelslid raakte lichtgewond.

Direct na de melding van de overval werd een Burgernetactie gestart en werd onderzoek gedaan door de politie. De daders werden niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep
De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is nog op zoek naar mensen die mogelijk informatie hebben over dit incident en die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u iets gezien voor of na de overval maandagochtend vroeg tussen 06.00 en 06.55 uur in de omgeving van de Engelenburg en nog niet met de politie gesproken? Meld dit dan s.v.p. bij de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Belt u s.v.p. met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0900-8844.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)