Een educatieve IVN-lezing over duurzaamheid in Nederland: “Duurzaam gelukkig?”

0

Als in de wintermaanden de natuur grotendeels in rust is en het weer niet altijd uitnodigt om naar buiten te gaan, organiseert het Groene Impresariaat van het IVN Zuid-Kennemerland boeiende lezingen met als thema Duurzaamheid. Deze prikkelende lezingen vinden plaats in de avonduren en zijn voor iedereen toegankelijk.

Joris Berkhout komt dinsdag 16 januari naar Haarlem voor een leuke lezing over ‘Duurzaam gelukkig?’ Joris Berkhout is een van de auteurs van een artikel van Quintel waarin wordt uitgelegd welke stappen gezet kunnen worden om duurzaam gelukkig te worden.

Heb je je al eens voorgesteld hoe wij zonder fossiele energie duurzaam gelukkig kunnen zijn? Heb je een beeld hoe Nederland eruit ziet als er alleen nog elektrische auto’s rijden? Heb je al eens bedacht hoe fris het dan zal ruiken? Hoe stil het wordt op straat? Of we de geluidschermen af kunnen breken? Maar heb je er ook al eens bij stilgestaan wat dat betekent voor bijvoorbeeld de raffinaderijen?

Info
De lezing wordt gehouden op dinsdag 16 januari in het Vogelhospitaal, Vergierdeweg 292, 2016 BJ Haarlem. Aanmelden noodzakelijk bij ivnzk.lezingen@gmail.com of telefonisch bij Carla Kleinpaste, 06 525 35 343. Kosten zijn 5 euro per persoon. Voor leden van IVN, KNNV en Vogelwerkgroep is de lezing gratis. Of kijk op www.ivn.nl/zk.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie