Pokeren.nl Poker Series van start in Hoofddorp

0

Een mooie primeur voor Hoofddorp, waar op zondag 4 februari de kickoff van het vierde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series zal worden gehouden. Aan dit officiële landelijke pokerkampioenschap voor recreatieve pokeraars zullen ook in 2018 weer minimaal 5.000 spelers meedoen. De opening is zondag 4 februari bij Claus Park Collection om 16:00.

Dat Poker niet altijd om geld hoeft te gaan bewijst de Poker Series van Pokeren.nl, nu al ruim drie jaar. Bij het leukste pokerkampioenschap van Nederland komen gemiddeld zo’n 100 spelers per toernooi in actie. De voorrondes worden door het hele land gehouden, waarbij spelers zich kunnen plaatsen voor de halve finale of grote finale.

Voor de opening in Hoofddorp zijn inmiddels al 230 kaarten verkocht en daarmee is het toernooi nu al nagenoeg uitverkocht. De organisatie moet de inschrijving op korte termijn stopzetten omdat het toernooi niet te lang mag duren. Spelers komen uit het hele land en moeten op zondag avond ook nog naar huis.

Na de opening in Hoofddorp volgen er nog toernooien in onder andere Waalwijk (voetbalstadion RKC), Gouda, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht (voetbalstadion FC Utrecht), Nijmegen (voetbalstadion NEC), Rotterdam, Dordrecht, Doetinchem (Schouwburg Amphion), Breda, Eindhoven, Groningen (Van der Valk), Assen (Van der Valk), Hoogeveen, Apeldoorn (Van der Valk), Roosendaal, Eindhoven, Tilburg, Zevenaar, Leeuwarden, Enschede en Almere.

De Poker Series gaat op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo’n 50 voorrondes gehouden en daarna volgen er nog drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Spelers kunnen zich voor een klein bedrag inschrijven op de website en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi, waarbij de gezellige sfeer erg belangrijk is.

De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang voor Team Pokeren.nl als ambassadeur aan de slag. De Poker Series was al vijf keer eerder bij Claus in Hoofddorp te gast, waarbij er telkens minimaal 150 spelers aan het toernooi meededen. Met een uitverkochte start van het nieuwe seizoen gaat dat aantal in ieder geval ruim verbroken worden.

Het toernooi bij Claus begint zondag 4 februari om 16:00. Er is een speciale eetpauze met warm buffet. Het toernooi is rond 22:00 weer afgelopen. Toeschouwers mogen gratis naar binnen om te komen kijken.

Meer informatie staat op de website van Pokeren.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)