Stoppen met roken

Hoe doe ik dat?

0

De bijeenkomst ‘Stoppen met roken, hoe doe ik dat?’ is voor mensen met kanker en hun naasten. Het is een onderdeel van het programma voor een gezondere leefstijl. Een gezonde leefstijl zorgt voor een sneller herstel en kan meewerken aan het voorkomen of terugkomen van kanker. Een leefstijl veranderen naar een gezondere leefstijl is niet altijd makkelijk. Door dit samen te doen met uw naasten zijn veranderingen makkelijker en misschien zelfs leuker.

U krijgt informatie, tips en handvatten over wat roken doet, hoe u kunt stoppen met roken, de voordelen, de kosten en vergoedingen en de begeleiding. Maar ook wat u zelf weet over roken wordt in testjes duidelijk.

De spreker is Yvonne van Loosbroek rookstopcoach van Rokenstopt.nl.

Aanmelden (verplicht)
Via www.spaarnegasthuis.nl – agenda
Of via afdeling patiëntenvoorlichting (023) 224 2060 of (023) 224 1060
Datum, tijd plaats:
Dinsdag 16 oktober 2018
19.00 – 20.30 uur (ruimte open om 18.45 uur)

Spaarne Gasthuis Hoofddorp, 1e etage oncologiecentrum, volg routenummer 8, in MDO ruimte.

Het andere onderdeel van het programma voor een gezondere leefstijl gaat over voeding en bewegen.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)