Café Zanzara – Rock around the Opera

0

Alle muggen van Haarlem, kom en zie

Haarlem’s eerste open podium waar “Rock en Opera” elkaar ontmoeten. Het thema van de succesvolle café Zanzara heet Rock around the Opera. Heel veel rockopera’s zijn in de afgelopen decennia de revue gepasseerd en trekken steeds volle zalen. De organisatie in handen van Sopraan Astrid Vrensen wil de onontdekte pareltjes, zoals zij de optredende artiesten noemt, een podium geven waarin zij met het thema aan de slag kunnen.

Klassieke muziek voert de boventoon, zo zal de langste aria ooit gezongen worden met recht “Opera around the clock”. De Várdy Family spelen op de vleugel en viool. Ben Pernot een graag geziene gast wisselt zijn optreden af met klassiek en de twist. Dries van der Heiden is weer van de partij en maakt het feest compleet met liedjes van The King en andere artiesten. Het akoestische rockduo NoFake zorgen voor de rauwe noten. Het is café Zanzara ook gelukt om maar liefst 2 koren te laten optreden. Het koor de Ameezingers onder de bezielende leiding van Astrid laten de zon schijnen en dromen over Californië. Het Haarlems koor lokaal van Remmert Velthuis gaat u verassen met klassieke nummers uit de meeste beroemde rockopera’s. De surprise act zal zorgen voor de perfecte afsluiting van een onvergetelijke avond.

Dus dames trek uw petticoats aan, heren smeer wat extra brylcreem in uw haren en trek uw dansschoenen aan want er zal ook getwist worden. Bestel nu alvast uw kaarten via de website cafezanzara.nl, want er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen en op de avond zelf is geen pin aanwezig.

Hét feestje van Haarlem
Café Zanzara is een verrassende variété-avond met verschillende, korte optredens. Een spetterend duet, een fraai gedicht, een dramatische opera-aria, een instrumentale solo, een mooi luisterlied of een vrolijk musicalnummer… het kan zo maar voorbij komen. De bar is gedurende de gehele voorstelling open. Opgericht in 2014 opent café Zanzara vier maal per jaar haar deuren in het gebouw van Zang & Vriendschap op de Jansstraat 74 te Haarlem.

Info
Rock around the Opera, vrijdag 23 februari 2018
Aanvang 20:00 (zaal open 19:30)
Entree € 12,50 reserveer tijdig uw kaarten via de website cafezanzara.nl

Adres
Jansstraat 74
2011 RW Haarlem
Jansstraat 74

Voor deelname en meer informatie verwijzen wij graag naar de website cafezanzara.nl.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)