De sleepwet: broodnodige veiligheid of onnodig gegluur?

0

Op 21 maart zal misschien wel het laatste referendum in Nederland plaats vinden: over de Sleepwet. Het referendum is een initiatief van vijf studenten aan de UvA, die zich zorgen maakten over de nieuwe wet op de veiligheids- en inlichtingendiensten. Volgens hun heeft de wet ingrijpende gevolgen voor de privacy van Nederlanders.

Op maandagavond 12 maart zullen in RAECKS Café de initiatiefnemers van Stichting de Kabel, Marlou Gijzen en Tobio Aarts, in debat gaan met Ronald Prins, mede-oprichter en voormalig eigenaar van Fox-IT en sinds kort lid van de commissie die deze wet zal moeten gaan toetsen.

Hebben we inderdaad niets te verbergen? Is deze wet nodig om Nederland veilig te houden tegen gevaar van buiten? Is Nederland in groot gevaar als de wet door het referendum zou worden afgeschoten?

Info
Wie: Ronald Prins en Marlou Gijzen Tobio Aarts van stichting de Kabel
Wat: Debat over de sleepwet
Waar: RAECKS Café, raaks 1 Haarlem.
Wanneer: 12 maart
Tijd: Zaal open 19:30, aanvang programma 20:00

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)