Storytrail stadswandeling Haarlem – beleef de stadsgeschiedenis

0

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Haarlem. Op zondagmiddag 24 juni gidst hij u door de geschiedenis van de stad. Onderweg kunt u genieten van de mooiste sagen, legenden en historische verhalen.

Gedreven en met humor brengt verteller Godefridus het verleden van Haarlem tot leven. In zijn verhalen ontmoet u Haarlemmers van lang geleden. U maakt kennis met Laurens Janszoon Coster, uitvinder van de boekdrukkunst. U zoekt dekking als de Spanjaarden Haarlem belegeren. En u staat samen met Kenau Hasselaer op de barricaden. Ga mee, geniet van een heerlijk vertel-avontuur en voel uzelf anderhalf uur lang ooggetuige van de stadsgeschiedenis.

Info
De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 24 juni 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).