Spelen op Straat met het CIOS tijdens de Nationale Buitenspeeldag

0

Op woensdag 9 juni organiseren het CIOS Haarlem / Hoofddorp en SportSupport een Spelen Op Straat middag op het Marsmanplein. Op 9 juni is het namelijk nationale buitenspeeldag. En buiten spelen is niet alleen voor kinderen!

Studenten van het CIOS zijn de afgelopen weken opgeleid om een beweegmiddag te organiseren voor jong en oud. Zij hebben zelfs al een bezoek gebracht aan het Marsmanplein om te kijken wat daar allemaal mogelijk is. Tijdens de lessen hebben zij een programma ontwikkeld waar jong en oud aan kan mee doen.

Op 9 juni gaan zij in samenwerking met de buurtsportcoaches van SportSupport een leuke dag organiseren voor alle bewoners op en rondom het Marsmanplein. Iedereen tussen de 4 en de 100 jaar is welkom en kan mee doen aan de verschillende onderdelen. De middag start op 9 juni om 14:00 uur op het Marsmanplein.


 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelDouane: let op, vanaf 1 juli betaal je altijd btw over aankopen in webshops buiten de EU
Volgend artikelToneelschuur opent haar deuren weer op woensdag 9 juni
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.