Toneelschuur opent haar deuren weer op woensdag 9 juni

Online kaartverkoop gestart

0

Na zes maanden gesloten te zijn geweest vanwege de lockdown opent de Toneelschuur en Filmschuur op woensdag 9 juni eindelijk weer haar deuren. De online kaartverkoop voor alle theatervoorstellingen en films is inmiddels gestart via de website www.toneelschuur.nl.

Theaterprogramma juni
In beide theaterzalen is het in juni een Haarlems feestje. Steef de Jong tovert de benedenzaal om tot een kartonnen versie van Venetië voor het feestelijke Eine Nacht in Venedig. In de bovenzaal brengt Toneelgroep Het Volk hun geheel eigen interpretatie van Shakespeares koningsdrama in Alweer Hamlet .

Filmprogramma
Ook in de filmzalen draaien we vanaf 9 juni weer een volledig programma, met een mix van premières, films in de herkansing en specials. O.a. Nomadland, The best of IDFA on Tour en David Byrne’s American Utopia en nog veel meer.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelSpelen op Straat met het CIOS tijdens de Nationale Buitenspeeldag
Volgend artikelHet Castello Consort speelt Sweelinck in de Waalse Kerk in Haarlem
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.