Erica Bastiaans nieuwe afdelingsvoorzitter PvdA Zuid-Kennemerland

0

Op woensdag 6 juni is Erica Bastiaans door de leden van de PvdA Zuid-Kennemerland verkozen als nieuwe afdelingsvoorzitter. Bastiaans is de opvolger van Remy Wilshaus, hij heeft na zijn termijn van vier jaar afscheid genomen als voorzitter van de afdeling.

Sinds begin dit jaar zijn de afdelingen Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort samengevoegd tot de nieuwe afdeling PvdA Zuid-Kennemerland. De nu ruim 800 leden tellende afdeling heeft de krachten gebundeld om verenigings- en campagneactiviteiten samen op te pakken.

In het nieuwe bestuur hebben tevens zitting Conny Kaper (secretaris), Diana Harkes (penningmeester), Adri Kemps (algemeen bestuurslid). Marjon Triebert (Haarlem), Coby Kroon (Heemstede), Emiel van den Berg (Heemstede), Marlène Sjerps (Zandvoort) en Evert Holterman (Bloemendaal) houden vanuit het bestuur contact met de fracties in hun gemeente. Rimmert Riedstra verzorgt de PR en Communicatie.