Haarlemmer wint ton met Kraslot

0

Binnenkort is er feest in Haarlem, want daar heeft een Haarlemmer een hoofdprijs gekrast van het 24 Karaat CASH Kraslot. Omdat het winnende Kraslot is verkocht bij Tabakspeciaalzaak Ebbeling aan het Prinses Beatrixplein 37 in Haarlem wordt hier op vrijdag 19 juni 2015 om 16.00 uur een taart aangesneden.

De stad Haarlem heeft een goede geluksmaand achter de rug: in mei 2015 waren er in totaal 23 winnaars die minimaal 100 euro netto of meer hebben gewonnen met Krasloten. In totaal hebben zij daarmee een geldprijs van 102.900 euro netto gekrast. Tabaksspeciaalzaak Ebbeling is de Haarlemse gelukszaak van de maand, want in hun winkel zijn het meest aantal winnende Krasloten verkocht waar een geldprijs boven de 100 euro is gewonnen. Zo verkochten zij, naast het winnende 24 Karaat CASH Kraslot, een 50X CASH Kraslot waar een geldprijs van 100 euro netto werd gekrast en een Flappenkrassen Kraslot waar eveneens 100 euro netto werd gekrast.

De hoofdprijswinnaar van het 24 Karaat CASH Kraslot heeft een geldprijs gewonnen van 100.000 euro netto, maar heeft nog geen idee wat er met het geld zal gaan gebeuren: “Voorlopig gaat het op de spaarrekening, want daar staat het veilig”.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)