Open Ochtend… in de Bibliotheek op het station

Doen wat je écht wilt doen

0

Hoe creëer je werk dat écht bij je past? Hoe overtuigend is jouw verhaal? En nog interessanter… hoe kun je de aankomende zomermaanden hieraan werken? Eddy Boom en Ivo Ouwerkerk gaan deze inspiratie-ochtend in gesprek over de kracht van een duidelijk verhaal.

Over doen wat je écht wilt doen om je geld te verdienen, zodat je meer vrijheid gaat ervaren als mens en ondernemer. Het gesprek wordt opgenomen in de vorm van een podcast (online radio) en uitgezonden via diverse kanalen. Op donderdag 28 juni, aanvang 8:00 uur, ben je welkom in de Bibliotheek op het station (middenperron, spoor 3/6). De inspiratiesessie is gratis bij te wonen, maar reserveer in verband met de te verwachten belangstelling wel een kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Over Eddy Boom
Eddy is medeoprichter van positioneringsbureau Dr. Woe en host van de Helden & Hordes podcast. Zijn missie is om iedere ondernemer te helpen aan een kraakhelder verhaal. Daarnaast is hij fervent jongleur, legt hij met zijn camera alles vast wat los staat en heeft hij een Kuifje collectie van het niveau ‘Help mijn man heeft een hobby’.

Over Ivo Ouwerkerk
Ivo Ouwerkerk is coach en oprichter van Bureau voor anders denken. Ivo laat je anders denken over je bedrijf, je business, je strategie maar vooral over jezelf. Hij helpt ondernemers en professionals te oogsten wat zij graag willen bereiken door de inzet van zijn eigen IVO methode©: Inzicht-Veranderen-Oogsten. Inzicht door anders te kijken. Veranderen door anders te denken. Oogsten door anders te doen.

Open Ochtend
Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend…’. Inspiratiesessies waarbij we mensen meer inzicht bieden in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap.

Info
Donderdag 28 juni | 08:00 –09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station Haarlem, middenperron, spoor 3/6

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)