Pesten? Ik doe niet mee!

Interactieve boekpresentatie met o.a Kim Aukema, Dieuwertje Blok en Dos Hermanos

0

Wat doe je als je iemand ziet die gepest wordt? Spring je ertussen of loop je weg? Pesten komt jammer genoeg nog altijd voor. In het prentenboek ‘Krabbetje Kor wil rechtdoor’ van illustrator Kim Aukema en tekstschrijver Erika Meershoek is ook niet iedereen even aardig voor Krabbetje Kor. Toch kan Krabbetje Kor meer dan iedereen had gedacht!

Op zondag 24 maart leest Dieuwertje Blok het boek voor in de Bibliotheek in Haarlem. Tijdens het voorlezen beantwoord je samen met je ouders vragen die bij het boek horen. De rappers Dos Hermanos (bekend van Klokhuis en NPO Radio 3FM) treden op met hun lied ‘Ik pest niet mee’, dat ze speciaal voor dit prentenboek maakten. Na het verhaal, krijg je een hapje en een drankje en kun je zelf aan de slag om een trotse ‘Ik sta sterk’-dobbelsteen te knutselen. Het boek kun je ook kopen die middag! Kom je meedoen? Je ouders/verzorgers zijn ook welkom natuurlijk.

Deze interactieve middag wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Omgaan met Pesten.

Info
Zondag 24 maart | 14:00 – 15:30 uur | Gratis | Kinderen 7+
de Bibliotheek Haarlem Centrum (Doelenzaal)