Exclusief concert in Haarlem: Johnny Rawls (USA)

0

Op zondag 17 maart presenteert de Haarlemse Blues Club de uit Mississippi afkomstige blues- en soulzanger Johnny Rawls. Deze man heeft met recht twee vermeldingen langs de Mississippi Blues Trail en won meerdere awards waaronder een W.C. Handy Award en Soul Blues Album of the Year and Soul Blues Male Artist of the Year.

Rawls is een rasechte soul- en blueszanger met een geweldige stem. Zijn roots liggen in Mississippi en hij speelt al professioneel sinds de middelbare school. Halverwege de jaren ’70 werd Johnny de bandleider bij de iconische zanger O.V. Wright, met wie hij zou blijven spelen tot diens dood in 1980. Vanaf ’85 begon Rawls de toeren onder zijn eigen naam en bracht sinds zijn debuutalbum Here We Go in ’96 meer dan 15 albums uit.

Denk Little Johnny Taylor, Joe Tex, The Sweet Inspirations en Little Willie John. Deze man is echt, deze man heeft soul. Geniet van zijn prachtige stem en een dijk van een band.

Praktische informatie
Zondag 17 maart 2019
Website: www.haarlemsebluesclub.nl
Adres: Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS, Haarlem
Ticketshop: https://bit.ly/2C8LsK9

Let op:
Edities van de Haarlemse Blues Club kunnen op vrijdag, zaterdag of zondag plaatsvinden.
Tenzij anders vermeld kunt u van deze openingstijden uitgaan: Vrijdag en zaterdag: 21:00 (zaal open 20:30).
Zondag: 15:30 (zaal open 15:00).