Ouderwetse gezelligheid bij Honkbalweek Haarlem

0

Op vrijdag 13 juli gaat de Honkbalweek Haarlem weer van start. Met mooi weer, 21 prachtige wedstrijden en de ouderwetse honkbalsfeer in het vooruitzicht belooft het Pim Mulier Honkbalstadion iedere dag weer volgepakt te zitten met fans.

De traditionele eerste bal wordt bij aanvang van de avondwedstrijd Duitsland-Nederland (19.00 uur) gegooid door oud-voorzitter van de Honkbalweek Frits Mulder. Hij was sinds 2002 voorzitter van acht Haarlemse Honkbalweken. De nieuwe voorzitter, Guus van Dee, gaat bij deze eerste bal achter de plaat zitten als catcher waarmee de voorzittershamer symbolisch wordt overgedragen.

Honkballende jeugd in en rond Haarlem kan deze vrijdag gratis de openingsdag meemaken. Hiervoor moeten zij dan wel in hun honkbalkleding naar het stadion komen.

En over gratis toegang gesproken, donderdag 12 juli speelt Japan om 19.00 uur een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse team op het terrein van Onze Gezellen aan de Van der Aartweg in Haarlem-Noord. Hier is de toegang gratis voor iedereen.

Voor het volledige programma en tickets ga je naar www.honkbalweek.nl. Vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief van de Honkbalweek. Haarlem updates zal dagelijks een fotoreportage plaatsen van het evenement.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nationale en internationale honkbal- en softbalnieuws met prachtige foto’s? Neem een abonnement op Fastball Magazine!