Neem je tablet mee naar het zomertabletcafé

In de Bibliotheek Bloemendaal

0

Neem jij je tablet mee op vakantie? Of je nu naar het buitenland gaat of in Nederland blijft, je tablet kun je overal gebruiken.

Wil je voor je vertrek nog snel wat handige tips en trucs leren? Over bijvoorbeeld e-books op je tablet, wifi in het buitenland of leuke selfies maken? Tabletgebruikers kunnen in het zomertabletcafé hun ervaringen delen onder begeleiding van mediacoaches van de Bibliotheek. Het zomertabletcafé is vrijdag 10 augustus, van 10:00 – 12:00 uur, in de Bibliotheek Bloemendaal, Korte Kleverlaan 9 in Bloemendaal. De toegang is gratis en neem je eigen tablet mee.

Je kunt nu heel gemakkelijk e-books lenen met je Bibliotheekpas. Maar hoe werkt het precies? Hoe moet je een account aanmaken? En hoe werkt de leesapp? Deze en nog meer vragen kun je stellen tijdens het zomertabletcafé.

Info
Vrijdag 10 augustus | 10:00 – 12:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Bloemendaal, Korte Kleverlaan 9 in Bloemendaal
Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl