Hoog aantal starters in gemeente Haarlem

0

Uit onderzoek is gebleken dat in de gemeente Haarlem relatief veel nieuwe ondernemers starten. Per 1000 inwoners waren dit er 13,6, terwijl het landelijke gemiddelde rond 8,2 op 1000 schommelt. Dit maakt dat Haarlem op de zesde plaats staat in de landelijke top tien.

Startersdagen.com organiseert daarom in samenwerking met Rabobank Haarlem e.o. en Interpolis op donderdag 13 september een gratis startersdag bij het Crown Business Center te Haarlem. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Programma
Het programma bestaat uit plenaire kennisdeling, een startersmarkt om vragen te stellen, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Tijdens deze inspiratiesessie komen de succesvolle ondernemers van De Dakkas aan het woord.

Naast de inspiratiesessie zijn er nog vele seminars en workshops te volgen, o.a. op het gebied van financiën, verzekeringen, belastingdienst en zakelijke kredieten.

Aanmelden
Vele regionale partners staan klaar om (startende) ondernemers te informeren en inspireren over ondernemerschap. De avond is gratis te bezoeken, aanmelden is gewenst via www.startersdagen.com/haarlem2018.