Orkater/Lars Doberman presenteert De Vrouw

0

Wat is eigenlijk een vrouw? Vroeg Lars Doberman zich af.
De vrouw is in ieder geval iets wat ik niet ben. Dacht Lars.
En zo begon hij te vergelijken.
En toen ging alles mis.

Op 14 september gaat in de Toneelschuur in Haarlem De Vrouw in première. Gewapend met een tekst van Vincent Rietveld en in regie van Vincent van der Valk probeert Orkatercollectief Lars Doberman, bestaande uit Reinout Scholten van Aschat, Jip van den Dool, Mattias van de Vijver, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Jochem van Laarhoven, na de jazz en het kwaad nu de vrouw te doorgronden.

Lars Doberman duikt onder met een tekst, speciaal voor hem geschreven door schrijver/acteur Vincent van der Valk, de denker. De zoeker. Zijn tekst vormt de boei in een zee van ongemakkelijke veronderstellingen. Gewapend met 1000+ afbeeldingen, 28 symbolische personages, 204 verschillende meningen, 15 elkaar tegensprekende muziekgenres, 4 musicerende acteurs, 1 beeldend kunstenaar, 1 visueel intermezzo, 1 eindregisseur die eigenlijk bij een ander collectief hoort en met 0 vrouwen, gaat Lars Doberman op jacht, om via De Vrouw uit te komen bij … bij wat eigenlijk?

Lars Doberman is het muziektheatercollectief van Reinout Scholten van Aschat, Jip van den Dool, Mattias van de Vijver, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Jochem van Laarhoven. Ze maakten eerder de succesvoorstellingen Een Bebop Verhaal en De Familie Mansøn in het kader van Orkater/De Nieuwkomers. Inmiddels maken zij deel uit van de vaste makers-kern van Orkater.

Info
première vrijdag 14 september 2018
Toneelschuur 11 september t/m 15 september 2018

concept, spel en muziek Reinout Scholten van Aschat, Jip van den Dool, Mattias van de Vijver, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Jochem van Laarhoven tekst Vincent van der Valk eindregie Vincent Rietveld

Meer hierover op www.orkater.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)