Getuigen van autobrand gezocht

2

In de nacht van dinsdag op woensdag ontving de politie rond half drie een melding van een explosie in de Waddenstraat in Haarlem.

Toen de politie en brandweer ter plaatse kwamen bleek een personenauto in de brand te staan. De politie sluit brandstichting niet uit en heeft behalve een buurtonderzoek ook een technisch onderzoek ingesteld.

Getuigenoproep
Heb jij iets verdachts gezien in de omgeving van de brand, of heb je informatie die de politie kan helpen bij haar onderzoek, neem dan contact op met de politie via tel. 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan ook: 0800 7000.

2 REACTIES

    • Beckje Jonker Sja…heb de auto’s gezien. Nadeel is dat ze op een parkeerplaats precies tussen de flats stonden en er dus niet veel zicht op is. Ik heb er niet eens iets van gehoord maar snap nu wel waarom die deur en achterkant er zo uitzien….das best een knal geweest..

Comments are closed.