Zet jezelf op één!

Open Ochtend… in de Bibliotheek op het station

0

Bungelen jouw eigen wensen altijd onderaan je to-do lijst? Ontdek in de workshop van Maureen Vogel en Tammy Maduro dat jezelf op 1 zetten niet egoïstisch is. Integendeel. Donderdag 25 oktober om 8:00 uur ben je welkom bij deze inspiratiesessie in de Bibliotheek op het station (middenperron, spoor 3/6).

De toegang is gratis, maar reserveer in verband met het ontbijt een kaartje online via de www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Druk en opgejaagd omdat je het moeilijk vindt om ‘nee’ te zeggen? Leer jezelf op 1 zetten! Je leven staat vaak in het teken van zorgen voor een ander. Hoe zit het eigenlijk met zorgen voor jezelf? Maureen is coach en Tammy is medisch antropologe. Zij helpen je om zelf de touwtjes in handen te nemen. En weer de hoofdrolspeler te zijn in je eigen leven. Zo ben je weer die leuke, energieke en sexy persoon die je écht bent.

Open Ochtend
Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend…’. Inspiratiesessies waarbij je meer inzicht krijgt in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap.

Info
Donderdag 25 oktober | 08:00 – 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station Haarlem, middenperron, spoor 3/6