Vrouw in eigen woning overvallen

10

Op maandagavond 22 oktober 2018 werd een 32-jarige vrouw in haar woning aan de Lange Herenvest in Haarlem overvallen door twee mannen.

Rond 21.15 uur belde een man aan en het slachtoffer zag dat hij een pizzadoos in zijn handen had. De vrouw opende de deur en werd op dat moment door de zogenaamde pizzakoerier en een andere man, de woning ingeduwd.

Deze tweede man hield een vuurwapen op de bewoonster gericht. De vrouw werd daarna in een kamer vastgehouden en de woning werd doorzocht. Na ongeveer tien minuten verlieten de overvallers de woning. De vrouw is niet gewond geraakt.

Getuigen
De politie doet onderzoek naar deze woningoverval en is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u andere belangrijke informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

10 REACTIES

Comments are closed.