Reprise ‘Als ik de zee maar zie’ in Rosenstock-Huessy Huis Haarlem

Theaterprogramma verlengd

0

Op veelvuldig verzoek gaat het muziektheaterprogramma ‘Als ik de zee maar zie’ de komende tijd in reprise. Zaterdag 10 november is de voorstelling te zien in het Rosenstock-Huessy Huis in Haarlem.

Victor Posch, Margriet Middel, Helen Botman en Peter van Vleuten brengen een tweeluik van muziek, dans, zang, verhalen en gedichten. Centraal staat de aantrekkingskracht van de oneindig deinende zee. Meer info op www.alsikdezeemaarzie.nl.

In het eerste deel brengt danseres/zangeres Margriet Middel (o.a. Sweet Charity, My Fair Lady, The Wiz, Joseph, Chicago) samen met saxofonist/pianist/verteller Victor Posch een bijzondere combinatie van zang, dans, verhalen en uiteraard sax. De rode draad is het verhaal over een oude visser en een danseres. Over het verlangen naar het onbekende en het najagen van dromen.

In het tweede deel brengen zangeres Helen Botman (o.a. La Luna, Vleugelvrouw) en singer-songwriter Peter van Vleuten een vertelconcert waarin de zee het thema vormt: over vocale verleidingen, omzwervingen en de koers naar huis. Met een getijdenstroom van tweestemmige zang omlijsten Botman en Van Vleuten de verhalen en gedichten die aanspoelen langs hun muzikale vloedlijn. Het tweeluik mondt uit in een gezamenlijke finale met dans, zang, gitaar en sax.

Rosenstock-Huessy Huis
De voorstelling komt zaterdag 10 november naar het Rosenstock-Huessy Huis, Hagestraat 10 in Haarlem. De aanvang is 20.30 uur.

Meer info en reserveren: www.alsikdezeemaarzie.nl.