Thalia Rock ’n Roll Night

0

Back to the Glory Days of rock ’n roll? Dat kan op zaterdag 24 november in het Thalia Theater in IJmuiden. Terug naar de dagen dat vetkuiven, petticoats en Cadillacs dé manier van leven waren en er de hele dag niets anders dan rock ’n roll uit de radio kwam.

Twee geweldige rock ’n roll bands, The Raspers en Barnbees, brengen hun legendarische helden uit de fifties en de sixties, Elvis Presley, Bill Haley, The Rolling Stones, The Beatles, Chuck Berry, Johnny Cash en vele anderen terug op het podium. Een avondje pure nostalgie met nummers als ‘That’s All Right’, ‘Maybellene’, ‘Please, Please Me’, ‘Brown Sugar’, ‘Johnny B Good’ en ga zo maar door.

The Raspers
Deze rock ‘n roll band uit de Haagse regio is al sinds lange tijd aan de top in het ‘cover-circuit’. Het ijzersterke gevoel voor entertainment, de haast vanzelfsprekende professionaliteit en tomeloze energie van deze vier rasperformers maken van elk feest een ‘happening’ waarover iedereen nog lang zal napraten. De band weet als geen ander de hits uit fifties en sixties en begin seventies-rock & roll samen te voegen in één dampende muzikale smeltkroes.

Gitaar, bas, drums, vier zangstemmen en een saxofonist (Mr. Showbizz!) die ook nog eens keyboard, percussie en gitaar speelt, maken The Raspers tot een compacte formatie met een groots geluid.

Overtuigende presentatie, sax- of gitaarsolo’s te midden van de aanwezigen, spectaculair drum & baswerk en andere verrassingen binnen het continu dansbare repertoire, geven de interactieve show een geheel eigen karakter, waarbij het publiek een grote rol speelt.

Barnbees
Avond aan avond zit de stemming er snel en goed in bij een optreden van Barnbees. Of ze nu op een festival spelen of in de intieme sfeer van het Thalia Theater, binnen de kortste keren waant iedereen zich in de ‘early days of rock ‘n roll!’ Uitgedost in hun karakteristieke outfits, met inmiddels twee albums op hun naam, is deze band uit Kennemerland binnen korte tijd uit gegroeid tot een landelijke bestseller! Zij brengen de rock ‘n roll in hun eigen herkenbare swingende stijl. Jong en oud wordt meegesleurd in deze denderende muziektrein. Barnbees hebben het Thalia inmiddels meerdere keren vol gespeeld en hun show heeft weinig uitleg nodig, waar zij rocken gaat het los !

Info
zaterdag 24 november
aanvang 21:00 uur
tickets € 10,- www.thaliatheater.nl
Ook combitickets met bustransfers

Advertentie