Harten in vervoering dankzij Amsterdam Light Festival

Jip en Luka blij met ‘lichtjes festival’

0

Altijd al eens willen paragliden of parachutespringen? Droom je van een concert van een echte wereldster? Of wens jij totaal iets anders? Ga dan tijdens het Amsterdam Light Festival met je camera op pad en fotografeer in eigen stijl het kunstwerk ‘Light a Wish’.

De rondzwevende, lichtgevende paardenbloemzaden nodigen jong en oud uit een wens te doen. Passanten die een foto van het kunstwerk, plus hun wens, delen via social media, zien hem mogelijk daadwerkelijk in vervulling gaan! De wensactie is een initiatief van de makers van het kunstwerk (OGE Group) en rederij Blue Boat. Het Amsterdam Light festival start 29 november en duurt tot 20 januari. Meer informatie en tickets via: www.blueboat.nl/alf.

De uit Amsterdam afkomstige Jip (5) en Luka (8) kunnen het Amsterdam Light Festival niet zelf meemaken, maar zijn toch blij dat het ‘lichtjes festival’ van start gaat. Naast de wensen van bezoekers, gaan dit jaar namelijk ook de wensen van zieke kinderen in vervulling. Iedereen die hieraan willen bijdragen, kan terecht bij Blue Boat. Per kaartje doneert zij een bedrag aan stichting Make-a-Wish, die helpt bij het verzilveren van liefste kinderwensen. De rederij verwacht €10.000,- te kunnen doneren.

Praktische informatie
De 7e editie van het Amsterdam Light Festival vindt plaats van 29 november 2018 t/m 20 januari 2019. De afvaarten van het Amsterdam Light Festival vertrekken dagelijks op diverse tijden tussen 17u en 21u. Deze vaarten vertrekken vanaf de steiger aan de Stadhouderskade 501 (t.o. Hard Rock Cafe). Tickets bedragen €24,00 per volwassenen, jongeren tot 17 jaar betalen €15,-.

Speciale Kids Cruise
Ook zijn er dit jaar speciale afvaarten voor ouders met kinderen. De Kids Cruise vertrekt dagelijks om 16:45u en 19:00u vanaf de steiger aan de Stadhouderskade 550 (t.o. Heineken Experience). Ticketprijzen zijn gelijk aan de normale ALF-Cruise.

Anders dan bij andere rederijen, vaart er bij Blue Boat standaard een live gids mee die de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival persoonlijk toelicht.

- Advertentie -