MKB-werksessie: Succesvol ondernemen in een krappe arbeidsmarkt

15 november Landgoed Groenendaal van 15.45 tot 18.00 uur

0

Voor MKB’ers is de krapte op de arbeidsmarkt nog best lastig. Hoe kun je de juiste mensen aan je bedrijf binden en hoe kun je groeien? Zeker in een krappe arbeidsmarkt, zoals in Haarlem en Heemstede.

Op 15 november gaat ondernemer Tom van ’t Hek, bekend van zijn vele jaren als tophockeyer en coach, met werkgevers uit de regio op zoek naar een andere aanpak van deze problemen in een MKB-werksessie “Succesvol ondernemen in een krappe arbeidsmarkt”.

Het programma
De bijeenkomst heeft het thema “Succesvol ondernemen op een krappe arbeidsmarkt” en wordt georganiseerd voor een selecte groep MKB-ondernemers in de regio Haarlem, Heemstede, Haarlemmermeer. Tom van ‘t Hek gaat op zijn ongeëvenaarde manier in gesprek met enkele topondernemers uit de regio en praat met het publiek over stellingen, zoals:

  • “Ik hoef geen personeel te werven, want ze komen vanzelf naar mij toe”
  • “Ik werk het liefst met mensen die op mij lijken”
  • “ZZP’ers zijn geen ondernemers”
  • “Zorgen doe je maar thuis”
  • “Vaste krachten? Doe mij maar een flexibele schil”

Daarnaast presenteren twee lokale ondernemers hun onderneming, hun worstelingen en successen. John Meulemans van influencer-marketingbureau 3sixtyfive, een vooruitstrevend bureau dat haar personeel weet te binden en te behouden. De tweede ondernemer is Machiel Roelse van Zandbergen Vleeswaren. Hij vertelt over hun speciale arbeidsbeleid waarbij ze statushouders in dienst hebben genomen om op een positieve manier invulling te geven aan hun vraag naar personeel.

Deelname, locatie en aanmelding
Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor werkgevers in het MKB. Deelname is gratis en er is beperkt plek. Meld je aan via info@slimwerkgeven.nl o.v.v. bijeenkomst Slim Werkgeven Heemstede. Neem vooral een relatie mee (deelname is gratis).

De bijeenkomst is op donderdag 15 november. Inloop vanaf 15.45 uur, de bijeenkomst duurt van 16.30 tot 18:00 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Locatie: Landgoed Groenendaal
Groenendaal 3, 2104 WP Heemstede
Navigatie: Bosbeeklaan, Heemstede

Deze bijeenkomst is opgezet met hulp van het platform Slim Werkgeven. Slim Werkgeven is een nieuw platform. Een platform dat draait om vragen en behoeftes van werkgevers. Waar werkgevers elkaar inspireren, ontmoeten en in gesprek gaan. Met als doel een sterker personeelsbeleid. Goed voor het bedrijf. Goed voor de arbeidsmarkt. En daarom mede mogelijk gemaakt door het ministerie van SZW.