Mantelzorgers ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte

Kom langs en schuif gezellig aan!

0

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert in samenwerking met Reinalda Zorggroep op donderdag 8 november een mantelzorgdiner in Haarlem. Locatie is Buurtcoöperatie Turquoise Parkwijk op Prinses Beatrixplein 51-53.

Er zijn bij verschillende organisaties dinerbonnen beschikbaar waarmee mensen van 60 jaar en ouder gratis mee kunnen eten. Deelnemende organisaties zijn: Zorggroep Reinalda, Sociaal wijkteam Parkwijk, Hartekampgroep, Tandem Mantelzorg, Thuis in Haarlem, DOCK Schalkwijk en Sociaal Wijkteam Oost1. Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers leren kennen? Kom langs, wissel ervaringen uit en geniet van lekker eten en live muziek!

Eén op de drie Nederlanders gaven in 2016 mantelzorg. 750.000 mantelzorgers geven zowel langdurig als intensief hulp (bron: website Mezzo), Bijna één op de tien van deze mantelzorgers voelt zich zwaar belast. Met dit mantelzorgdiner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuke avond uit bieden en hen in staat stellen om andere mantelzorgers uit de buurt te ontmoeten.

Schuif gezellig aan!
Met een Resto VanHarte dinerbon kunnen mensen van 60 jaar en ouder gratis aanschuiven voor het diner. Overige gasten betalen zeven euro voor het driegangendiner. Met de Haarlempas is het vier euro. Inloop is om 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 tussen 9 en 12 uur (35 cent per gesprek), Wilt u zeker zijn van een plek? Reserveer dan zo snel mogelijk.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.