Diabetes Informatie Post in het Spaarne Ziekenhuis

5

Diabetes beïnvloedt in vele opzichten uw leven. Wij kunnen ons voorstellen dat u specifieke vragen heeft over uw situatie of meer informatie wilt over diabetes.

In het Spaarne Ziekenhuis kunt u daarom terecht op de Diabetes Informatie Post (DIP). Heeft u diabetes en heeft u vragen over voeding, vermoeidheid, bloedsuiker controleren, over ziek zijn en diabetes, over zwangerschap en diabetes of iets anders? Dan is deze inloopmiddag iets voor u!

Diabetes Vereniging Nederland
Een opgeleide ervaringsdeskundige van de Diabetes Vereniging Nederland (DVN) komt iedere 3e donderdag van de maand tussen 14.00 uur en 16.00 uur naar het ziekenhuis, bij Patiëntenvoorlichting in de centrale hal. Zij beantwoord alle vragen over leven met diabetes. Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met de afdeling patiëntenvoorlichting van het Spaarne Ziekenhuis (023) 890 83 60.

Kom naar de Diabetes Informatie Post op donderdag 18 juni tussen 14:00 en 16:00 uur.

- Advertentie -

5 REACTIES

Reacties zijn gesloten.