Jongeren met nepwapen

0

Op dinsdagavond omstreeks 20.00 uur kreeg de politie melding dat op het Junoplantsoen in Haarlem drie jongeren stonden: twee jongens en een meisje. Een van hen had een vuurwapen bij zich. De jongen zou het wapen zelfs doorladen.

De politie ging ter plaatse en zag net dat één van de jongens op een scooter stapte en weg wilde rijden. Omdat het om een mogelijk vuurwapengevaarlijke verdachte ging, trok een politieman zijn wapen en hield de verdachte onder schot. De tweede jongen ging er vandoor, maar kon verderop worden aangehouden. Het meisje werd niet meer aangetroffen.

De jongen op de scooter, een 15-jarige Haarlemmer, bleek een wapen bij zich te hebben. Het ging hierbij om een balletjespistool. Het wapen is echter verboden in Nederlands omdat het teveel op een echt wapen lijkt. De politie nam het wapen in beslag. De jongen werd aangehouden.

Delen maar! :)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •  
 •