Inloopbijeenkomst over ontwikkeling Raaksgebied

0

Projectontwikkelaar HBB Groep en gemeente Haarlem organiseren donderdag 22 november 2018 een inloopbijeenkomst over de ontwikkeling van het laatste deel van het Raaksgebied. HBB Groep ontwikkelt hier, in samenwerking met de gemeente, 2 appartementencomplexen, bedrijfsruimte, een ondergrondse openbare fietsenstalling en de inrichting van de openbare ruimte.

De inloopbijeenkomst begint om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur, deze vindt plaats in het stadskantoor van de gemeente op de Gedempte Oude Gracht 2. Geïnteresseerden zijn welkom om binnen te lopen en eventuele vragen te stellen aan medewerkers van HBB Groep en de gemeente.

De informatiebijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst van februari eerder dit jaar. Het plan is inmiddels verder uitgewerkt. Tijdens de bijeenkomst presenteert HBB Groep het ontwerp van de gebouwen en de openbare ruimte en de vervolgstappen in dit project.

Meer informatie over dit project: www.haarlem.nl/raaks-herontwikkeling.