Kerst op Landgoed Keukenhof

0

Landgoed Keukenhof wordt in de maand december sfeervol in kerstsfeer gebracht met kerstbomen, planten en bloemarrangementen. Leerlingen van het Wellant College decoreren het kasteel. Buiten is het genieten van live kerstmuziek. Vanaf 11 december tot en met 6 januari is het landgoed aangekleed in kerstsfeer.

Woensdag 12 december
Woensdag 12 december is het kerststukjes maken voor kinderen tussen 13.00 en 16.00 uur. Aanmelden via www.kasteelkeukenhof.nl. Aansluitend wordt vanaf 16.00 uur de kerstboom ontstoken. Kinderen zijn van harte welkom om bij zonsondergang de kerstlichtjes te ontsteken. Dit is de start van de kerstmaand op Landgoed Keukenhof.

Zaterdag 15 december
Kasteel Keukenhof opent deze dag speciaal de voordeur. Het landgoed is extra sfeervol met rijk gedecoreerde kerstbomen, planten en prachtige bloemarrangementen in samenwerking met het Wellantcollege. Op zaterdag 15 december kun je de versierde begane grond van Kasteel Keukenhof bezichtigen. Het kasteel is geopend van 11.00-17.00 uur. Het is een bezichtiging zonder rondleiding. In de verschillende ruimtes kunnen gidsen worden aangesproken. Entree is gratis.

Op het landgoed zijn die dag zangoptredens van koren en gezelschappen. Er kunnen huifkartochten gereden worden op het landgoed. Kinderen mogen een kerstbal maken bij De Groene Bol, het milieueducatiecentrum op Landgoed Keukenhof.

Aan de vooravond van kerst wordt door de Raad van Kerken in Lisse op het landgoed van Kasteel Keukenhof de traditionele Herdertjestocht georganiseerd. Samen met je familie, buren en kennissen kun je op zaterdag 15 december tussen 17:30 – 20:00 uur mee op deze laagdrempelige, leerzame, levendige en spannende reis van Nazareth naar Bethlehem!
Parkeren voor de herdertjestocht is: €3 euro.

Buiten geniet je bij een vuurtje van live kerstmuziek onder het genot van een kop warme chocolademelk of glühwein en marshmallows!

Woensdag 19 december
Woensdag 19 december 13.00 – 16.00 uur Kerstman komt langs bij Kasteel Keukenhof. Vanaf zijn grote stoel in de Blauwe Kamer vertelt hij de kinderen het kerstverhaal. Kinderen zijn welkom, aanmelden via www.kasteelkeukenhof.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)