Winkels Haarlem langer open op zon- en feestdagen

0

Op donderdag 29 november 2018 heeft de gemeenteraad besloten om de Verordening Winkeltijden aan te passen waardoor de winkels in Haarlem op zon- en feestdagen per direct langer open mogen zijn.

De nieuwe openingstijden zijn van 10.00 tot 20.00 uur. Zowel winkeliers als bewoners van Haarlem hebben tijdens een onderzoek in 2017/2018 aangegeven voor verruiming van de tijden op zon- en feestdagen te zijn.

Of en welke winkels gebruik gaan maken van de ruimere openingstijden is nog niet bekend. De redactie van Haarlem updates zag op Facebook wel al enkele aankondigingen van supermarkten voortaan langer open te zijn op de zondagen.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)