Kerstvakantie: programma Sport-In Fun Experience

0

In de kerstvakantie staat het Kennemer Sportcenter weer 2 dagen op zijn kop. Op donderdag 27 en vrijdag 28 december wordt hier namelijk de jaarlijkse Sport-In Fun Experience georganiseerd.

Kinderen kunnen dit jaar clinics volgen van de populaire sporten Krav Maga of You.Fo. Of meedoen aan freerunnen, judo, voetbal, tafeltennis, karate, atletiek, basketbal, karate of springen op de airjump, te veel om op te noemen. Het programma voor beide dagen is bekend en staat op de website van sportsupport.

Er is één sporthal omgetoverd tot ‘Glow in the Dark’ sporthal. Voor de kinderen van 2 t/m 4 jaar is er een Mini Sport-In. Ook zijn kinderen met een beperking welkom om nieuwe sporten te ontdekken. De Sport-In Fun Experience biedt een mooi aangepast sporten programma aan.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 21 december aanstaande via de website van sportsupport.nl.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)