Color Guard try-out Zanzare

0

Op zaterdag 5 januari presenteren Zanzare, West Coast Guard en Artistry hun nieuwe shows aan publiek voor de color guard competitie in 2019. Ook zullen er 2 demodansgroepen zijn van Dance@Jarmke.

Color Guard is een mix van dans, choreografie, muziek en discipline. Het is veel meer dan alleen maar met vlaggen zwaaien op de maat van de muziek. Het is een complete show waarbij door de groepen, naast de vlaggen, gebruik kan worden gemaakt van (nep)wapens zoals geweren (rifles) en sabels en wordt in competitieverband gespeeld. Natuurlijk krijgen de groepen met de mooiste en meest perfecte show de meeste punten van de vakjury. Color Guard Nederland (CGN) kent een aantal verschillende competitie klasses.

Voor het publiek zijn het geweldige shows om naar te kijken (en te luisteren)!

Links met meer info
Zanzare
West Coast Guard
Dance@Jarmke

Info
Sporthal Zeewijk, Planetenweg 301, 1973 BE in IJmuiden.
Zaal open om 19.00 uur en start try-out om 19.30 uur.
Entreeprijs is €2,50
Hopelijk tot ziens op 5 januari

- Advertentie -
Vorig artikelCartoon: Vuurpijlstandaards
Volgend artikelGelukkig nieuwjaar!
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.