Live Jazz op zondag in Het Veerkwartier

0

Elke zondag staat Het Veerkwartier in het teken van live muziek genaamd ‘Live op zondag’. Live op zondag biedt bandjes en singer-songwriters een podium plek om de kas of het terras te veroveren. Live op zondag heeft er een nieuwe dimensie bij: JAZZ!

Het Veerkwartier organiseert – in samenwerking met de Haarlemse gitarist Erik Sinnige – maandelijkse intieme jazzconcerten. En waar kan dat beter dan bij Het Veerkwartier. Een plek waar muziek tot leven komt en gasten graag verwend worden door muzikale pareltjes.

De ervaring en het netwerk van Erik Sinnige samen met Live op zondag wordt één keer in de maand samengevoegd waarin Erik, met zijn trio, een special guest uitnodigt: een jazzmusicus van naam en faam die het absoluut waard is om beluisterd te worden. Zijn band bestaat Kees van Lent op de contrabas, Arendo Marijnus op de drums en Erik Sinnige op de gitaar.

Op 3 februari start al weer de derde editie van Jazz op zondag waarvoor Fat Wallet is uitgenodigd.

Vanaf 17 uur start de muziek en laat je zoals iedere zondag weer verwennen door de muziek en hapjes van Het Veerkwartier

Aankomende data
3 februari 2019 met Fat Wallet
17 maart 2019 met Eduardo Blanco
14 april 2019 met Lily Latuheru
19 mei 2019 met Martien Oster

Reserveren is slim. Bel 023 583 4377 of mail reserveer@hetveerkwartier.nl